CMU
Curricular
Seperating Faculties
Search for Curriculums
Bachelor’s Degree
Master’s Degree
Doctoral Degree
Other Curriculums
|
Studying at CMU
Application of Bachelor's Degree
Application for Graduate Studies
Application of International Program
CMU Presidential Scholarship
|
Faculties and Departments
Faculties
CMU’s Organizations
Other Division
|
TH
EN
CN
TH
EN
CN
Curricular
Seperating Faculties
Search for Curriculums
Bachelor’s Degree
Master’s Degree
Doctoral Degree
Other Curriculums
Studying at CMU
Application of Bachelor's Degree
Application for Graduate Studies
Application of International Program
CMU Presidential Scholarship
Faculties and Departments
Faculties
CMU’s Organizations
Other Division
News
Research and Innovation News
Outstanding News
Outstanding Staff
Prize and Pride
Conference and Seminar
Executives' News
Job Application
Procurement
Event Calendar
COVID-19 and PM2.5
About CMU
Background
The 60th Anniversary of Chiang Mai University
Resolution/ Vision/ Mission/Values and Organizational Culture
Authority
The University’s Logo
About CMU
Open Data Integrity and Transparency Assessment : OIT
CMU 360
Sustainable Development Goals
Organizational Structure and Administration of Chiang Mai University
Education Development Plan 5 years
Committee of University Council
Executives
Deans
Directors
Employee Council
Download CMU Powerpoint Template
Q&A
Privacy Policy
Contact
Suggestion
ข่าว
ประชุมหารือการยกระดับการผลิตไก่พื้นเมืองให้เข้าสู่มาตรฐานความปลอดภัยทางอาหาร โดยการพัฒนาโรงฆ่าสัตว์ปีกไก่พื้นเมืองระดับ GMP
3 ตุลาคม 2564
คณะสัตวแพทยศาสตร์
รศ.น.สพ.ดร. ประภาส พัชนี หัวหน้าภาควิชาคลินิกสัตว์บริโภค และ ผศ.น.สพ.ดร. สุวิทย์ โชตินันท์ อาจารย์ประจำคลินิกสัตว์ปีก ภาควิชาคลินิกสัตว์บริโภค ประชุมหารือร่วมกับ ดร.พนมศักดิ์ พรหมบุรมย์ คณะเกษตรศาสตร์ มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ น.สพ.นพพร วายุโชติ ที่ปรึกษากลุ่มเกษตรกรผู้เลี้ยงไก่พื้นเมืองอำเภอจอมทอง คุณซิมโอน ปัญญา ประธานกลุ่มผู้เลี้ยงไก่พันธุ์พื้นเมือง และคุณรัฐภัทร์ ศรีจันทร์กลัด ผู้แทนจากมูลนิธิเซ็นทรัลพัฒนา เรื่องการยกระดับการผลิตไก่พื้นเมืองให้เข้าสู่มาตรฐานความปลอดภัยทางอาหาร โดยการพัฒนาโรงฆ่าสัตว์ปีกไก่พื้นเมืองระดับ GMP รวมถึงช่องทางการขยายและกระจายสินค้าไปสู่ผู้บริโภคทั่วประเทศ เพื่อสร้างมูลค่าเพิ่มให้กับไก่พื้นเมืองและสร้างความเข้มแข็งของเศรษฐกิจฐานรากของประเทศไทย ณ คณะสัตวแพทยศาสตร์ มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ เมื่อวันที่ 1 ตุลาคม พ.ศ. 2564
ประชุมสัมมนา/กิจกรรมของมหาวิทยาลัย
แกลลอรี่
×
RoomID:
Room Name:
Description: