CMU
Curricular
Seperating Faculties
Search for Curriculums
Bachelor’s Degree
Master’s Degree
Doctoral Degree
Other Curriculums
|
Studying at CMU
Application of Bachelor's Degree
Application for Graduate Studies
Application of International Program
CMU Presidential Scholarship
|
Faculties and Departments
Faculties
CMU’s Organizations
Other Division
|
TH
EN
CN
TH
EN
CN
Curricular
Seperating Faculties
Search for Curriculums
Bachelor’s Degree
Master’s Degree
Doctoral Degree
Other Curriculums
Studying at CMU
Application of Bachelor's Degree
Application for Graduate Studies
Application of International Program
CMU Presidential Scholarship
Faculties and Departments
Faculties
CMU’s Organizations
Other Division
News
Research and Innovation News
Outstanding News
Outstanding Staff
Prize and Pride
Conference and Seminar
Executives' News
Job Application
Procurement
Event Calendar
COVID-19 and PM2.5
About CMU
Background
The 60th Anniversary of Chiang Mai University
Resolution/ Vision/ Mission/Values and Organizational Culture
Authority
The University’s Logo
About CMU
Open Data Integrity and Transparency Assessment : OIT
CMU 360
Sustainable Development Goals
Organizational Structure and Administration of Chiang Mai University
Education Development Plan 5 years
Committee of University Council
Executives
Deans
Directors
Employee Council
Download CMU Powerpoint Template
Q&A
Privacy Policy
Contact
Suggestion
ข่าว
กิจกรรม “Northern Food Molecular Gastronomy Workshop” รุ่นที่ 3 ภายใต้โครงการ Gastronomy Tourism Lanna Gastronomy “คิดถึงเชียงใหม่”
6 กันยายน 2564
คณะอุตสาหกรรมเกษตร
วันที่ 4-5 กันยายน 2564 รองศาสตราจารย์ ดร.นิรมล อุตมอ่าง ประธานคณะทำงานโครงการฯ เป็นประธานในพิธีเปิดการอบรมกิจกรรม Workshop Molecular Gastronomy ณ โรงแรมโฟรซีซั่นส์ อ.แม่ริม จ.เชียงใหม่ และผ่านทางออนไลน์โปรแกรม Zoom โดยมีรองศาสตราจารย์ ดร.ยุทธนา พิมลศิริผล ผู้อำนวยศูนย์นวัตกรรมอาหารและบรรจุภัณฑ์ (FIN) เข้าร่วมกิจกรรมดังกล่าว ในการจัดกิจกรรมครั้งนี้มีระยะเวลาดำเนินงาน 2 วัน คือ วันที่ 4 และ 5 กันยายน 2564 โดยได้รับเกียรติจากวิทยากรผู้เชี่ยวชาญในเรื่อง Molecular Gastronomy จำนวนหลายท่าน อาทิเช่น รองศาสตราจารย์ ดร.ยุทธนา พิมลศิริผล ผู้อำนวยศูนย์นวัตกรรมอาหารและบรรจุภัณฑ์ (FIN) ผู้ช่วยศาสตราจารย์สุวรรณา เดชะรัตนางกูร อาจารย์ประจำสำนักวิชาอุตสาหกรรมเกษตร และเชฟระดับประเทศจำนวน 2 ท่านคือ เชฟเต๋า คุณพิรุฬห์ ภูมิคำ เชฟชื่อดังจาก Iron Chef Thailand และเจ้าของร้านอาหาร Chef tao’s Thai Cusine และ เชฟเมย์ คุณพัทธนันท์ ธงทอง Iron Chef Thailand และ Top Chef Thailand หลายสมัยปัจจุบันดำรงตำแหน่ง Executive Chef and Shareholder at Maze Dining Bangkok (Fine Cuisine)
ประชุมสัมมนา/กิจกรรมของมหาวิทยาลัย
แกลลอรี่
×
RoomID:
Room Name:
Description: