CMU
Curricular
Seperating Faculties
Search for Curriculums
Bachelor’s Degree
Master’s Degree
Doctoral Degree
Other Curriculums
|
Studying at CMU
Application of Bachelor's Degree
Application for Graduate Studies
Application of International Program
CMU Presidential Scholarship
|
Faculties and Departments
Faculties
CMU’s Organizations
Other Division
|
TH
EN
CN
TH
EN
CN
Curricular
Seperating Faculties
Search for Curriculums
Bachelor’s Degree
Master’s Degree
Doctoral Degree
Other Curriculums
Studying at CMU
Application of Bachelor's Degree
Application for Graduate Studies
Application of International Program
CMU Presidential Scholarship
Faculties and Departments
Faculties
CMU’s Organizations
Other Division
News
Research and Innovation News
Outstanding News
Outstanding Staff
Prize and Pride
Conference and Seminar
Executives' News
Job Application
Procurement
Event Calendar
COVID-19 and PM2.5
About CMU
Background
The 60th Anniversary of Chiang Mai University
Resolution/ Vision/ Mission/Values and Organizational Culture
Authority
The University’s Logo
About CMU
Open Data Integrity and Transparency Assessment : OIT
CMU 360
Sustainable Development Goals
Organizational Structure and Administration of Chiang Mai University
Education Development Plan 5 years
Committee of University Council
Executives
Deans
Directors
Employee Council
Download CMU Powerpoint Template
Q&A
Privacy Policy
Contact
Suggestion
ข่าว
ทีมมากะหรีด อก.มช. ออก Road Show ขายผลิตภัณฑ์ “ขนมขาไก่ผสมผงจิ้งหรีดโปรตีนสูง ในงาน FTI Expo 2022 : Shaping Future Industries for Stronger Thailand
4 กรกฎาคม 2565
คณะอุตสาหกรรมเกษตร
นักศึกษาสาขาวิศวกรรมกระบวนการอาหาร #ทีมมากะหรีด ได้แก่ ภูธเนศ บุญมาเลิศ, ชลิดา พิมศรี, วนิตชญา สมบูรณ์, กมลนันท์ จิตรานุกูลกิจ และ ณัฐนิชา รัตโนทัย นำ “ขนมขาไก่ผสมผงจิ้งหรีดโปรตีนสูง” ร่วมจำหน่ายในงาน FTI EXPO 2022 ระหว่างวันที่ 29 มิถุนายน ถึง 3 กกรกฎาคม 2565 ณ ศูนย์ประชุมและแสดงสินค้านานาชาติฯ จ.เชียงใหม่
.
ทั้งนี้ #ทีมมากะหรีด ได้รับทุนสนับสนุนจากโครงการออมสินยุวพัฒน์ ธนาคารออมสิน เพื่อนำจิ้งหรีดที่เพาะเลี้ยงโดยกลุ่มวิสาหกิจชุมชนเกษตรอินทรีย์ บ้านแม่ตาด ภายใต้ โครงการออมสินยุวพัฒน์รักษ์ถิ่น มาผ่านกรรมวิธีให้เป็นผงจิ้งหรีดโปรตีนสูง จากนั้นใช้เป็นส่วนผสมของขนมขาไก่เพื่อเพิ่มโปรตีนให้สูงขึ้น โดยโครงการนี้มีผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.เอกสิทธิ์ จงเจริญรักษ์ และผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.ภัทวรา ปฐมรังษิยังกุล เป็นอาจารย์ที่ปรึกษาโครงการ
#ออมสินยุวพัฒน์
#ผงจิ้งหรีดโปรตีนสูง
ประชุมสัมมนา/กิจกรรมของมหาวิทยาลัย
ข่าวเด่น
แกลลอรี่
×
RoomID:
Room Name:
Description: