CMU
Curricular
Seperating Faculties
Search for Curriculums
Bachelor’s Degree
Master’s Degree
Doctoral Degree
Other Curriculums
|
Studying at CMU
Application of Bachelor's Degree
Application for Graduate Studies
Application of International Program
CMU Presidential Scholarship
|
Faculties and Departments
Faculties
CMU’s Organizations
Other Division
|
TH
EN
CN
TH
EN
CN
Curricular
Seperating Faculties
Search for Curriculums
Bachelor’s Degree
Master’s Degree
Doctoral Degree
Other Curriculums
Studying at CMU
Application of Bachelor's Degree
Application for Graduate Studies
Application of International Program
CMU Presidential Scholarship
Faculties and Departments
Faculties
CMU’s Organizations
Other Division
News
Research and Innovation News
Outstanding News
Outstanding Staff
Prize and Pride
Conference and Seminar
Executives' News
Job Application
Procurement
Event Calendar
COVID-19 and PM2.5
About CMU
Background
The 60th Anniversary of Chiang Mai University
Resolution/ Vision/ Mission/Values and Organizational Culture
Authority
The University’s Logo
About CMU
Open Data Integrity and Transparency Assessment : OIT
CMU 360
Sustainable Development Goals
Organizational Structure and Administration of Chiang Mai University
Education Development Plan 5 years
Committee of University Council
Executives
Deans
Directors
Employee Council
Download CMU Powerpoint Template
Q&A
Privacy Policy
Contact
Suggestion
ข่าว
พิธีลงนามบันทึกความเข้าใจความร่วมมือทางวิชาการฯ ระหว่าง มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ โดย คณะเกษตรศาสตร์ และคณะอุตสาหกรรมเกษตร กับ บริษัท วีฟู้ดส์ (ประเทศไทย) จำกัด
9 มิถุนายน 2565
คณะเกษตรศาสตร์
ผู้บริหารคณะเกษตรศาสตร์ นำโดย ผศ. ดร.ดรุณี นาพรหม คณบดีคณะเกษตรศาสตร์ เข้าร่วมในพิธีลงนามบันทึกความเข้าใจความร่วมมือทางวิชาการฯ ระหว่าง มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ กับ บริษัท วีฟู้ดส์ (ประเทศไทย) จำกัด ในการสนับสนุน ส่งเสริม และพัฒนาการดำเนินงานด้านการเรียนการสอน การวิจัย และด้านวิชาการร่วมกัน โดยเฉพาะอย่างยิ่งด้านการผลิตโปรตีนที่ทำจากพืช รวมถึงอาหารและเครื่องดื่มที่ทำจากพืช และการวิจัยเพื่อพัฒนาระบบการเพาะปลูกวัตถุดิบทางการเกษตร เช่น ถั่วพื้นเมือง ข้าวพื้นเมือง และผลผลิตทางการเกษตรอื่นๆ ให้ได้วัตถุดิบที่ปลอดภัยและมีคุณภาพสูงสามารถนำไปผลิตเป็นผลิตภัณฑ์อาหารและเครื่องดื่มที่ทำจากพืช (Plant-Based Food and Beverage) ณ สำนักบริการเทคโนโลยีสารสนเทศ มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
ข่าวบุคคลเด่น
งานวิจัยและนวัตกรรม
ประชุมสัมมนา/กิจกรรมของมหาวิทยาลัย
ภาพข่าวผู้บริหาร
ปฏิทินกิจกรรม
ข่าวเด่น
แกลลอรี่
×
RoomID:
Room Name:
Description: