CMU
Curricular
Seperating Faculties
Search for Curriculums
Bachelor’s Degree
Master’s Degree
Doctoral Degree
Other Curriculums
|
Studying at CMU
Application of Bachelor's Degree
Application for Graduate Studies
Application of International Program
CMU Presidential Scholarship
|
Faculties and Departments
Faculties
CMU’s Organizations
Other Division
|
TH
EN
CN
TH
EN
CN
Curricular
Seperating Faculties
Search for Curriculums
Bachelor’s Degree
Master’s Degree
Doctoral Degree
Other Curriculums
Studying at CMU
Application of Bachelor's Degree
Application for Graduate Studies
Application of International Program
CMU Presidential Scholarship
Faculties and Departments
Faculties
CMU’s Organizations
Other Division
News
Research and Innovation News
Outstanding News
Outstanding Staff
Prize and Pride
Conference and Seminar
Executives' News
Job Application
Procurement
Event Calendar
COVID-19 and PM2.5
About CMU
Background
The 60th Anniversary of Chiang Mai University
Resolution/ Vision/ Mission/Values and Organizational Culture
Authority
The University’s Logo
About CMU
Open Data Integrity and Transparency Assessment : OIT
CMU 360
Sustainable Development Goals
Organizational Structure and Administration of Chiang Mai University
Education Development Plan 5 years
Committee of University Council
Executives
Deans
Directors
Employee Council
Download CMU Powerpoint Template
Q&A
Privacy Policy
Contact
Suggestion
ข่าว
งานประชุมสัมมนา Mini Symposium: Food Biotechnology Innovations And Challenges
28 กุมภาพันธ์ 2566
คณะอุตสาหกรรมเกษตร
ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร. สุจินดา ศรีวัฒนะ คณบดี ผู้บริหารและคณาจารย์คณะอุตสาหกรรมเกษตร พร้อมคณะผู้บริหารและคณาจารย์จาก College of Life Sciences and Biotechnology, Graduate School of Life Sciences and Environmental Sciences และ Institute of Life Sciences and Natural Resources, Korea University ประเทศสาธารณรัฐเกาหลี ร่วมงานประชุมสัมมนา Mini symposium ในหัวข้อ Food Biotechnology Innovations and Challenges เมื่อวันอังคารที่ 21 กุมภาพันธ์ 2566 โดย อาจารย์ ดร. พรจันทร์ วอลเตอร์ ให้เกียรติเป็นผู้ดำเนินรายการ ทั้งนี้ การประชุมสัมมนาดังกล่าว ได้รับความสนใจจากคณาจารย์และนักศึกษาทั้งในระดับปริญญาตรีและบัณฑิตศึกษา จากหลากหลายสาขาทั้งสาขาวิชาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการอาหาร สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพทางอุตสาหกรรมเกษตร และสาขาวิชาวิศวกรรมกระบวนการอาหาร
ประชุมสัมมนา/กิจกรรมของมหาวิทยาลัย
แกลลอรี่
×
RoomID:
Room Name:
Description: