CMU
Curricular
Seperating Faculties
Search for Curriculums
Bachelor’s Degree
Master’s Degree
Doctoral Degree
Other Curriculums
|
Studying at CMU
Application of Bachelor's Degree
Application for Graduate Studies
Application of International Program
CMU Presidential Scholarship
|
Faculties and Departments
Faculties
CMU’s Organizations
Other Division
|
TH
EN
CN
TH
EN
CN
Curricular
Seperating Faculties
Search for Curriculums
Bachelor’s Degree
Master’s Degree
Doctoral Degree
Other Curriculums
Studying at CMU
Application of Bachelor's Degree
Application for Graduate Studies
Application of International Program
CMU Presidential Scholarship
Faculties and Departments
Faculties
CMU’s Organizations
Other Division
News
Research and Innovation News
Outstanding News
Outstanding Staff
Prize and Pride
Conference and Seminar
Executives' News
Job Application
Procurement
Event Calendar
COVID-19 and PM2.5
About CMU
Background
The 60th Anniversary of Chiang Mai University
Resolution/ Vision/ Mission/Values and Organizational Culture
Authority
The University’s Logo
About CMU
Open Data Integrity and Transparency Assessment : OIT
CMU 360
Sustainable Development Goals
Organizational Structure and Administration of Chiang Mai University
Education Development Plan 5 years
Committee of University Council
Executives
Deans
Directors
Employee Council
Download CMU Powerpoint Template
Q&A
Privacy Policy
Contact
Suggestion
ข่าว
อาจารย์ อก.มช. และทีม คว้ารางวัล Creative Business Awards ประเกท Creative Sustainability Award
31 ตุลาคม 2567
คณะอุตสาหกรรมเกษตร
เมื่อวันอังคารที่ 29 ตุลาคม 2567 เวลา 16.30 - 21.00 น. รศ.ดร. สุดารัตน์ เจียมยั่งยืน คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ ผศ.ดร. เสาวลักษณ์ รุ่งแจ้ง และ ผศ.ดร. สนธยา นุ่มท้วม คณะเกษตรศาสตร์ ทรัพยากรธรรมชาติ และ สิ่งแวดล้อม มหาวิทยาลัยนเรศวร เข้ารับรางวัลในหมวด Creative Business Awards ประเกท Creative Sustainability Award จากผลงาน "นวัตกรรมการคืนสภาพโปรตีนจากไข่ขาวเค็มเหลว สู่อาหารมูลค่าสูง" จากสำนักงานส่งเสริมเศรษฐกิจสร้างสรรค์ (องค์การมหาชน) หรือ สศส. ณ โรงแรมคาเพลลา กรุงเทพฯ ถนนเจริญกรุง แขวงยานนาวา เขตสาทร กรุงเทพฯ
รางวัลธุรกิจสร้างสรรค์ ที่ให้ความสำคัญกับธุรกิจที่มีการออกแบบและกระบวนการผลิต ซึ่งเน้นความยั่งยืน คำนึงถึงผลกระทบต่อสิ่งแวดล้อม และมีการใช้ความคิดสร้างสรรค์ในการสร้างคุณค่าเพิ่มในเชิงธุรกิจ ผ่านผลิตภัณฑ์ บริการ กิจกรรม หรือโครงการ
Creative Sustainability Award
รางวัลสำหรับผลิตภัณฑ์ บริการ กิจกรรม หรือโครงการ ที่โดดเด่นด้านการออกแบบหรือกระบวนการผลิต โดยประยุกต์ใช้ความคิดสร้างสรรค์ร่วมกับการออกแบบ มุ่งเน้นการดำเนินธุรกิจที่มีการจัดการทรัพยากรอย่างคุ้มค่าและยั่งยืน พร้อมลดผลกระทบต่อสิ่งแวดล้อม
The Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University, and their team have won the **Creative Sustainability Award** under the **Creative Business Awards** category.
On Tuesday, October 29, 2024, from 4:30 PM to 9:00 PM, Associate Professor Dr. Sudarat Jiamyangyuen from the Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University, along with Assistant Professor Dr. Saowalak Rungruang and Assistant Professor Dr. Sonthaya Numthuam from the Faculty of Agriculture, Natural Resources, and Environment, Naresuan University, received the Creative Business Award in the **Creative Sustainability Award** category for their project “Innovation of Protein Recovery from Liquid Salted Egg Whites for High-Value Food Products.” The award was presented by the Creative Economy Agency (CEA) at the Capella Bangkok Hotel, Charoen Krung Road, Yan Nawa Sub-district, Sathon District, Bangkok.
The Creative Business Awards emphasize businesses that prioritize sustainable design and production processes, mindful of environmental impacts, and incorporate creativity to generate added value in products, services, activities, or projects.
The **Creative Sustainability Award** is granted to products, services, activities, or projects that excel in sustainable design and production processes. This award highlights creative applications in design, emphasizing resource-efficient business practices that minimize environmental impacts.
รางวัลและความภาคภูมิใจ
แกลลอรี่
×
RoomID:
Room Name:
Description: