CMU
Curricular
Seperating Faculties
Search for Curriculums
Bachelor’s Degree
Master’s Degree
Doctoral Degree
Other Curriculums
|
Studying at CMU
Application of Bachelor's Degree
Application for Graduate Studies
Application of International Program
CMU Presidential Scholarship
|
Faculties and Departments
Faculties
CMU’s Organizations
Other Division
|
TH
EN
CN
TH
EN
CN
Curricular
Seperating Faculties
Search for Curriculums
Bachelor’s Degree
Master’s Degree
Doctoral Degree
Other Curriculums
Studying at CMU
Application of Bachelor's Degree
Application for Graduate Studies
Application of International Program
CMU Presidential Scholarship
Faculties and Departments
Faculties
CMU’s Organizations
Other Division
News
Research and Innovation News
Outstanding News
Outstanding Staff
Prize and Pride
Conference and Seminar
Executives' News
Job Application
Procurement
Event Calendar
COVID-19 and PM2.5
About CMU
Background
The 60th Anniversary of Chiang Mai University
Resolution/ Vision/ Mission/Values and Organizational Culture
Authority
The University’s Logo
About CMU
Open Data Integrity and Transparency Assessment : OIT
CMU 360
Sustainable Development Goals
Organizational Structure and Administration of Chiang Mai University
Education Development Plan 5 years
Committee of University Council
Executives
Deans
Directors
Employee Council
Download CMU Powerpoint Template
Q&A
Privacy Policy
Contact
Suggestion
ข่าว
งานประชุมวิชาการระดับนานาชาติ The 7th International Conference on Food and Applied Bioscience 2024
14 ธันวาคม 2566
คณะอุตสาหกรรมเกษตร
ขอเชิญเข้าร่วมงานและนำเสนอผลงานประชุมวิชาการระดับนานาชาติ The 7th International Conference on Food and Applied Bioscience 2024 ภายใต้หัวข้อ Food and Biotechnology for a Sustainable and Bio-Circular-Green Economy ในระหว่างวันที่ 8 - 9 กุมภาพันธ์ 2567 ณ โรงแรม โรงแรมแคนทารี ฮิลส์ เชียงใหม่
โดยมีสาขาการนำเสนอผลงานดังนี้
1) Food Processing and Engineering
2) Food chemistry, Nutrition and Analysis
3) Food Product Development, Sensory and Consumer Research
4) Food Microbiology and Food Safety & Quality
5) Food Biotechnology, Fermentation
6) Related Food Topics (Food Packaging, Food Law & Regulations, Food Policy, etc.)
โดยมีกำหนดลงทะเบียน / การชำระเงิน ดังนี้
- ปิดรับลงทะเบียนและส่ง Abstract/Full paper : 30 ธันวาคม 2566
- ประกาศผล Abstract : 15 มกราคม 2567
- ปิดรับชำระค่าลงทะเบียน : 31 มกราคม 2567
- ปิดรับบทความฉบับสมบูรณ์ (Proceeding) : 31 มกราคม 2567
- ประกาศผลการตอบรับตีพิมพ์ (Proceeding) : 31 มีนาคม 2567
ลงเทียนส่งผลงานได้ที่
https://www.agro.cmu.ac.th/FAB2024/Home/Home.aspx?MenuID=1
โดยมีค่าลงทะเบียน ดังนี้
สำหรับผู้ส่งผลงาน
1. บุคคลทั่วไป
• คนไทย : 5,500 บาท (หากประสงค์เข้าร่วมงาน Welcome Dinner
• ต่างประเทศ : 290 USD
2. นักศึกษา
• คนไทย : 3,500 บาท
• ต่างประเทศ : 190 USD
3. ผู้เข้าร่วมงาน
• คนไทย : 1,500 บาท
• ต่างประเทศ : 90 USD
หากประสงค์เข้าร่วมงาน Welcome Dinner (18.30 – 21.00 น.) มีค่าใช้จ่าย ดังนี้
• คนไทย : 900 บาท
• ต่างประเทศ : 30 USD
สอบถามรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ งานบริหารงานวิจัย บริการวิชาการ และวิเทศสัมพันธ์ คณะอุตสาหกรรมเกษตร เบอร์โทรศัพท์ 053-948284
ประชุมสัมมนา/กิจกรรมของมหาวิทยาลัย
แกลลอรี่
×
RoomID:
Room Name:
Description: