Curricular
Seperating Faculties
Search for Curriculums
Bachelor’s Degree
Master’s Degree
Doctoral Degree
Other Curriculums
Studying at CMU
Application of Bachelor's Degree
Application for Graduate Studies
Application of International Program
CMU Presidential Scholarship
Faculties and Departments
Faculties
CMU’s Organizations
Other Division
News
Research and Innovation News
Outstanding News
Outstanding Staff
Prize and Pride
Conference and Seminar
Executives' News
Job Application
Procurement
Event Calendar
COVID-19 and PM2.5
Sports
Featured
Health
Laws and Regulations
Donations
Technology News
Religions
Journals
Articles on CMU 60 Years
About CMU
Background
Resolution/ Vision/ Mission/Values and Organizational Culture
Authority
CMU Corporate Identity
Organizational Structure and Administration of Chiang Mai University
Education Development Plan 5 years
Committee of University Council
Executives
Deans
Directors
Employee Council
Other related links
CMU First Year
CMU IT Life
Exchange Programs
Scholarships
Photo & News Archive
Open Data Integrity and Transparency Assessment : OIT
Privacy Policy
Contact
ภาษา
TH
|
EN
|
CN
หน้าแรก
ข่าว
ข่าว
ขอแสดงความยินดีกับนักศึกษาระดับปริญญาโท แขนงวิชา : วิทยาศาสตร์และเทโนโลยีการอาหาร ได้รับทุน JASSO Student Exchange Support Program (Japanese Government Scholarship 2025) เพื่อไปฝึกงานวิจัย ณ Yamagata University, ประเทศญี่ปุ่น
11 กรกฎาคม 2568
คณะอุตสาหกรรมเกษตร
คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ ขอแสดงความยินดีกับ นางสาว ชวัลลักษณ์ เรืองศรี รหัสนักศึกษา: 671331006 นักศึกษาปริญญาโท แขนงวิชา : วิทยาศาสตร์และเทโนโลยีการอาหาร ที่ได้รับทุน JASSO Student Exchange Support Program (Japanese Government Scholarship 2025) เพื่อไปฝึกงานวิจัย ณ Yamagata University, ประเทศญี่ปุ่น ภายใต้งานวิจัยหัวข้อ
Development of Gluten-Free Sourdough Bread from Red Kidney Bean Flour Supplemented with Holy Basil (
Ocimum sanctum
L.) Flower Extract for Reducing The Risk of Diabetes Mellitus and others
ระหว่างเดือน ตุลาคม 2568 – เมษายน 2569
ภายใต้การดูแลของ ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.ปวาลี ชมภูรัตน์ ธฤติธนเกียรติ์
The Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University, would like to extend its congratulations to Ms. Chawanlak Ruangsri (Student ID: 671331006), a Master’s student in Food Science and Technology, on being awarded the JASSO Student Exchange Support Program (Japanese Government Scholarship 2025).
She will conduct a research internship at Yamagata University, Japan, under the research topic:
“Development of Gluten-Free Sourdough Bread from Red Kidney Bean Flour Supplemented with Holy Basil (
Ocimum sanctum
L.) Flower Extract for Reducing the Risk of Diabetes Mellitus and Others”,
from October 2025 to April 2026, under the supervision of Assistant Professor Dr. Pavalee Chompoorat Tridtitanakiat.
งานวิจัยและนวัตกรรม
รางวัลและความภาคภูมิใจ
แกลลอรี่
×
RoomID:
Room Name:
Description: