CMU
Curricular
Seperating Faculties
Search for Curriculums
Bachelor’s Degree
Master’s Degree
Doctoral Degree
Other Curriculums
|
Studying at CMU
Application of Bachelor's Degree
Application for Graduate Studies
Application of International Program
CMU Presidential Scholarship
|
Faculties and Departments
Faculties
CMU’s Organizations
Other Division
|
TH
EN
CN
TH
EN
CN
Curricular
Seperating Faculties
Search for Curriculums
Bachelor’s Degree
Master’s Degree
Doctoral Degree
Other Curriculums
Studying at CMU
Application of Bachelor's Degree
Application for Graduate Studies
Application of International Program
CMU Presidential Scholarship
Faculties and Departments
Faculties
CMU’s Organizations
Other Division
News
Research and Innovation News
Outstanding News
Outstanding Staff
Prize and Pride
Conference and Seminar
Executives' News
Job Application
Procurement
Event Calendar
COVID-19 and PM2.5
About CMU
Background
The 60th Anniversary of Chiang Mai University
Resolution/ Vision/ Mission/Values and Organizational Culture
Authority
The University’s Logo
About CMU
Open Data Integrity and Transparency Assessment : OIT
CMU 360
Sustainable Development Goals
Organizational Structure and Administration of Chiang Mai University
Education Development Plan 5 years
Committee of University Council
Executives
Deans
Directors
Employee Council
Download CMU Powerpoint Template
Q&A
Privacy Policy
Contact
Suggestion
ข่าว
MDRI นำทีมพบผู้บริหารและคณาจารย์ National Taiwan University (NTU), Taiwan
4 มีนาคม 2568
สถาบันวิจัยพหุศาสตร์
วันที่ 4 มีนาคม 2568 สถาบันวิจัยพหุศาสตร์ มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ นำทีมโดย ศาสตราจารย์เกียรติคุณ ดร.สัญชัย จตุรสิทธา ผู้อำนวยการสถาบันฯ คณาจารย์จากศูนย์วิจัยอาหารเพื่อสุขภาพ เข้าพบและหารือสร้างความร่วมมือกับ Institute of Food Science and Technology และ Department of Animal Science and Technology, National Taiwan University, Taiwan โดยมีผู้บริหาร Prof.Yi-Chen Lo (Professor and Chairman of Institute of Food Science and Technology), Prof.Yi-Chen Chen (Professor and Chairman of Department of Animal Science and Technology) และคณาจารย์ นักวิจัย ให้การต้อนรับอย่างอบอุ่น
การประชุมหารือความร่วมมือมุ่งเน้นด้านการวิจัยทางด้านอาหารเพื่อสุขภาพ (Functional Food) พัฒนาความร่วมมือและสร้างโอกาสในการขอทุนวิจัยร่วมระดับนานาชาติเพื่อการผลิตผลงานตีพิมพ์ที่มีคุณภาพสูงร่วมกัน พร้อมทั้งสร้างโอกาสในการขยายเครือข่ายต่อไป
#SDG3
#SDG17
#NTU
#MDR
ประชุมสัมมนา/กิจกรรมของมหาวิทยาลัย
แกลลอรี่
×
RoomID:
Room Name:
Description: