Curricular
Seperating Faculties
Search for Curriculums
Bachelor’s Degree
Master’s Degree
Doctoral Degree
Other Curriculums
Studying at CMU
Application of Bachelor's Degree
Application for Graduate Studies
Application of International Program
CMU Presidential Scholarship
Faculties and Departments
Faculties
CMU’s Organizations
Other Division
News
Research and Innovation News
Outstanding News
Outstanding Staff
Prize and Pride
Conference and Seminar
Executives' News
Job Application
Procurement
Event Calendar
COVID-19 and PM2.5
Sports
Featured
Health
Laws and Regulations
Donations
Technology News
Religions
Journals
Articles on CMU 60 Years
About CMU
Background
Resolution/ Vision/ Mission/Values and Organizational Culture
Authority
CMU Corporate Identity
Organizational Structure and Administration of Chiang Mai University
Education Development Plan 5 years
Committee of University Council
Executives
Deans
Directors
Employee Council
Other related links
CMU First Year
CMU IT Life
Exchange Programs
Scholarships
Photo & News Archive
Open Data Integrity and Transparency Assessment : OIT
Privacy Policy
Contact
ภาษา
TH
|
EN
|
CN
หน้าแรก
ข่าว
ข่าว
ขอแสดงความยินดีกับทีม Wolffy CMU ได้รับรางวัล Special Award (Science for spoon) ระดับเอเชียแปซิฟิก ในการแข่งขัน ProVeg Food Innovation Challenge 2024
10 มกราคม 2568
คณะอุตสาหกรรมเกษตร
คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ ขอแสดงความยินดีกับทีม Wolffy CMU โดย น.ส. สุนิตา เจือมิ่ง นักศึกษาสาขาวิชาเทคโนโลยีการพัฒนาผลิตภัณฑ์ และ น.ส. Nang Hom Non นักศึกษาสาขาวิชาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการอาหาร (Inter) ที่ได้รับรางวัล Special Award (Science for spoon) ระดับเอเชียแปซิฟิก จากผลิตภัณฑ์ Wolffia high-protein freeze-dried matcha ice cream ในการแข่งขัน ProVeg Food Innovation Challenge 2024 จากผู้เข้าร่วมแข่งขัน ทั้งหมด 450 ทีมทั่วโลก โดยได้รับเงินรางวัลจากองค์กร 200$ ซึ่งมีผศ.ดร. ปวาลี ชมภูรัตน์ ธติธนเกียรติ์ หัวหน้าสาขาวิชาเทคโนโลยีการพัฒนาผลิตภัณฑ์เป็นที่ปรึกษา
Congratulations to the Wolffy CMU team for winning the Special Award (Science for Spoon) at the Asia-Pacific level in the ProVeg Food Innovation Challenge 2024!
The Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University, extends its congratulations to the Wolffy CMU team, represented by Ms. Sunita Juaming, a student in Product Development Technology, and Ms. Nang Hom Non, a student in Food Science and Technology (International Program). They received the Special Award (Science for Spoon) at the Asia-Pacific level for their product, Wolffia high-protein freeze-dried matcha ice cream, in the ProVeg Food Innovation Challenge 2024. The competition saw participation from 450 teams worldwide, and they were awarded a prize of $200 from the organization with Assoc. Prof. Dr. Pavalee Chompoorat Tridtitanakiat, Head of the Department of Product Development Technology, serving as an advisor.
ข่าวบุคคลเด่น
รางวัลและความภาคภูมิใจ
ข่าวเด่น
แกลลอรี่
×
RoomID:
Room Name:
Description: